Thema middagen

Iedere maand een nieuw thema

Altijd op een donderdag van 12:00 tot 16:00

Numerologie

14 april 2022

Margreeth komt alles vertellen over numerologie.
Je gaat met je geboortedatum aan de gang en je leert wat over de betekenis van de getallen. Mega interessant en verhelderend.
Er wordt op dit soort dagen heel wat afgelachen, als we door zoiets onbenulligs als onze geboortedatum, met ons neus op de feiten worden gedrukt. Maar ook je huisnummer of telefoonnummer geeft heel veel geheimen prijs. 

Investering: € 15,-

Tarotdeck inkleuren

26 mei 2022

De uitgebreide symboliek van de kaarten wordt besproken en ook de betekenis van de gebruikte kleuren. Uiteraard kan jij jouw deck inkleuren zoals jij dat wil. Het is ook mogelijk om die dag een tarotconsult te ontvangen. Deze dag is iets duurder dan de vorige, dit heeft alles met de materiaal kosten te maken.

Investering: € 27,50

Tekening lezen

14 juli 2022

Het is bizar wat voor informatie je allemaal uit een tekening kunt halen. Oefening baart kunst, maar het leukst zijn de grappige tekeningen, want zelfs als je niet kan tekenen, en alleen maar een lijntje op het papier kan zetten, zelfs dan zal je nog hele bijzondere dingen over jezelf te weten komen.

Investering: € 15,-

Stemvorken

11 augustus 2022

Margreeth vertelt over stemvorken. Wat zijn dit, hoe gebruik je ze en waarvoor?  
De energie van de stemvork zal je kennis laten maken met een wereld vol gevoel en wonderen. Iedereen die wilt mag dit tijdens deze middag ondervinden,

Investering: € 15,-