Onze docenten

Elisabeth's Craft - Margreeth van Eersel

Margreeth van Eersel

Als er één docent veelzijdig is dan is het Margreeth van Eersel wel, Tarotist, Sjamaan, Medium, Healer en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De kennis die Margreeth in haar leven heeft vergaard is bijna niet te evenaren en nog staat zij niet stil. 
Onlangs heeft zij alweer een opleiding afgerond, waardoor zij zichzelf nu ook ceremonieel begeleider mag noemen. Waarin zij anderen begeleid met de vieringen van het leven, maar ook met de dieptes.  
Margreeth is onmisbaar bij Elisabeth's Craft, waar zij samen met Elisabeth de lessen van The Green Witch Tarot en Op Reis met je Ziel verzorgen.

Elisabeth's Craft - Roos Vlogman

Rosa Willemijn Vlogman

Roos is als bekend auteur een literair genie en daarnaast is nog zoveel meer.
Bij Elisabeth’s Craft geeft zij de cursus: Verdiep je intuïtie met het Thoth-deck

Roos werkt op haar eigen unieke wijze met de Tarotkaarten en geeft ook schriftelijke Tarot consulten, waarbij je de tekst krijgt toegestuurd. Haar schrift is niet van deze wereld en is iets wat je echt moet ervaren. Ook persoonlijk is Roos iemand die je niet snel zult vergeten. Haar manier van denken werkt inspirerend, mede daarom is zij de juiste persoon om haar kennis over het Thoth-Deck aan anderen over te brengen. 

Elisabeth's Craft - Mieke Kuiper

Mieke Kuiper

Mieke Kuiper is eigenaar en Art Clay instructeur bij de Zilverloods in Radio Kootwijk.

Ik ontwerp en maak zilveren sieraden, maar ik geef ook les in het maken van sieraden, denk hierbij aan ringen, hangers voor kettingen en mooie armbanden.
Inmiddels heb ik ook een hele lijn opgezet met herinnering-sieraden, hierin wordt de as van een overleden dierbare verwerkt, waardoor de sieraden een extra bijzondere betekenis krijgen.

Buiten dit alles geef ik ook les in het maken van een eigen amulet voor Elisabeth’s Craft. Deze les is een onderdeel van The Green Witch opleiding, hierin zal ik je begeleiden en helpen om je eigen energie en intentie mee te geven aan je sieraad. Je maakt het dus echt zelf!

Elisabeth Hamaekers en ik werken al langere tijd samen, we geven samen de workshop ziel-sieraad maken. Mijn affiniteit met de Tarot is versterkt door de opleiding die ik heb gevolgd bij Elisabeth en zo is er een prachtige nieuwe les ontstaan die helemaal aansluit bij de materie van The Green Witch Tarot.

Elisabeth's Craft - Yvonne Schrijver

Yvonne Schrijver

Yvonne Schrijver heeft door de Tarot inzichten gekregen wat hielp bij de ontwikkeling van haar  intuïtieve aangeboren gave. 

Ik houd van eye-openers, zelf ervaren wat het met jou of de ander doet. Daar zijn ook mijn korte workshops op gericht. 

Ik ben van huis uit dansdocente en verwerk mijn eigen opgedane ervaringen graag in doe-workshops.
Mijn persoonlijke mening is dat je Tarot moet doorleven. Tarot is voor mij zoveel meer dan een plaatje met een cijfer erop. Het klinkt misschien clichè maar de quote:
“Een beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden” ervaar ik dagelijks als ik met mijn kaarten bezig ben.

Ik ben blij dat ik een onderdeel mag zijn van de Elisabeth's Craft en samen kan werken met Elisabeth. Haar gedegen en solide Tarot basis is het meest essentiële wat je nodig hebt om uit te kunnen groeien tot een zelfverzekerde TarotMaster.
Ik hoop dan ook dat ik je mag begeleiden in je intuïtieve Tarot groeiproces, zonder zweverij en met beide benen op de grond. Mijn ervaring is dat Tarot je bewuster en krachtiger maakt, je leert vertrouwen op je eigen-wijsheid en zo een grote meerwaarde kan worden in je eigen leven en in dat van anderen.

Elisabeth's Craft - Rob Schlör

Rob Schlör

Rob Schlör heeft zijn jarenlange werkzaamheden in HR overgestapt naar de rol van Loopbaan Coach en Adviseur.

Al werkend kwam ik tot de ontdekking dat ik graag meer diepgang wilde in mijn werk. Als gevolg hiervan ben ik de opleiding gaan volgen tot Multi Disciplinaire Coach & Therapeut.

Eén van de veel gebruikte technieken is Systemisch werk waar Familie-opstellingen deel vanuit maken. Met enige regelmaat geef ik workshops op dit gebied waarbij ik diverse werk vormen gebruik.
Maar wat is een familieopstelling?
Een familieopstelling is een werkvorm waarin beperkende of belastende patronen zichtbaar gemaakt kunnen worden. Deze vaak onbewuste patronen kunnen ontstaan vanuit de loop van de familie geschiedenis waarmee je belast bent, maar ook vanuit je opvoeding en/of grotere of kleinere trauma’s, die gedurende je leven zijn ontstaan.
Je wordt onbewust beïnvloed door deze patronen. Hier kun je dus last van hebben.
Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in (onverklaarbare) angsten, bepaald gedrag, stappen in je leven niet kunnen zetten, of je hebt het gevoel dat jouw ontwikkeling stagneert, steeds terukerende thema’s in jouw leven, enz.
Doordat middels een familieopstelling belastende patronen zichtbaar gemaakt worden, kunnen er interventies gedaan worden, waardoor je jezelf van deze patronen los kunt maken.
Hiervoor bestaan diverse werkvormen. In de workshop Tarot & Familieopstelling is de Tarot de werkvorm om dit te bereiken.
Nieuwsgierig geworden? Ik hoop je te zien bij deze workshop.

Mieke de Beer

Mieke is werkzaam als Integratief Kindertherapeute in haar eigen praktijk.

Met een achtergrond als kinderverpleegkundige is zij uiterst geschikt om op onderzoek te gaan naar problemen bij kinderen. 
Maar haar hulp reikt verder dan kinderen.
Samen met Rob geeft zij de workshop Tarot en Famlieopstellingen, waarin haar ervaring en compassie voor haar medemens perfect bij aansluit. 

 

 

 

Elisabeth's Craft - George Mensink

George Mensink

George, is een veelzijdig persoon met een leuke en vaak unieke kijk op de Tarot en het werken met de kaarten. 

 

In 1993 kreeg George zijn eerste Tarot deck van een gastdocent tijdens zijn opleiding tot verpleegkundige, sindsdien is hij in de ban van deze magische kaarten.
Via zelfstudie en  een cursus tarot heeft hij in 2012 zijn opleiding afgerond tot Tarot Mediator, met als scriptie onderwerp: Dromen en Tarot.

De Tarot is voor George een bron voor inspiratie, evaluatie, filosofie, een boek van wijsheid in plaatjes en een middel om inzicht te krijgen in het proces van zelfrealisatie. Hij gebruikt de Tarot het liefst als een systematisch instrument.

George is naast Tarot Mediator een Peter Hess Klank Praktioner en houdt zich bezig met dromen.
Hij geeft en organiseert Sjamanistische DrumCirkels en TranceReizen.

George is zeer geïnteresseerd in Huis Tuin en Keuken magie en leest graag over Caraïbische, Oosterse en Germaanse religies. Met zijn partner runt hij het KlankDuo YslashY en de Kornse Tempel te Rotterdam.

Je kunt George altijd benaderen voor een consult. Kijk daarvoor even op zijn website of één van zijn facebookpagina’s. Door zijn veelzijdigheid en zijn unieke benadering kun je een bijzonder en waardevol consult ontvangen. Zeker de moeite waard.